ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα: Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι Βυσσινί που κατάφεραν και κέρδισαν, στα πέναλτι, με 3-1 τους Ηπειρώτες (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) και άφησε τον Άγιαξ εκτός διοργάνωσης, έναν χρόνο μετά την παρουσία του στα ημιτελικά.

Μετά από ένα τελείως... άνευρο πρώτο μέρος στο 47' τα αίματα... άναψαν όταν διαιτητής Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι υπέρ της Λάρισας, σε απόκρουση με το σαγόνι του Γκαρντάφσκι σε κεφαλιά του Ογκμπόε, ενώ παράλληλα απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, με τον Μαυρία να κάνει το 1-0.

Οχτώ λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πάλι μεε πέναλτι θα ισοφαρίσουν, όταν ο Περέα θα ανατραπεί από τον Ηλιάδη και τους Βυσσινί να φωνάζουν πως η φάση ήταν εκτός περιοχής και τον Κάργα να κάνει το 1-1. 

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι με εις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ αστόχησαν (Σάλιακας, Κάργας και Παντελάκης, ευστόχησε μόνον ο Πίρσμαν), με την ΑΕΛ να επικρατεί με σκορ 3-1 (ευστόχησαν οι Ακούνια, Ηλιάδης και Κολομπίνο, αστόχησε ο Μπέρτος) και να παίρνει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Μπαντιμπαγκά, Κολομπίνο, Νικολιάς (66' Γιάκος), Μαυριάς (91' Γλυνός), Όγκμποε (66' Ακούνια).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Ρίζος (67' Πίρσμαν), Παντελάκης, Μίνα (46' Τριάδης), Καραχάλιος (91' Λιάσος), Σιόντης (84' Μορέιρα), Γκαρντάφσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου (46' Σνάιντερ).