Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Μαρτίνς στο Κύπελλο - Νέα πρόσωπα σε τέρμα και χαφ - Τι θα γίνει με Σεμέδο
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 11:40:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς στο Κύπελλο - Νέα πρόσωπα σε τέρμα και χαφ - Τι θα γίνει με Σεμέδο

Sportdog Team
Εκπλήξεις Μαρτίνς στο Κύπελλο - Νέα πρόσωπα σε τέρμα και χαφ - Τι θα γίνει με Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει rotation εν όψει του παιχνιδιού για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Λεβαδειακό και φυσικά τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Ρούμπεν Σεμέδο και στην επιστροφή του στην δράση μετά από πολύ καιρό.

Ολυμπιακός: Στους παίκτες που αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα κυρίως στην κατάσταση του Ρούμπεν Σεμέδο, αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν δοκίμασε κάτι ιδιαίτερο στη χθεσινή προπόνηση. Η λογική λέει ότι θα έχει ένα μείγμα παικτών από τη Β ομάδα, με κάποιους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κρίστινσον θα είναι στο τέρμα, δεξιά θα παίξει ο Ανδρούτσος και ο Σεμέδο (μαζί με τον Μάρκοβιτς) που αναμένεται να επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Αποστολόπουλο που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία.

Στα χαφ θα είναι ο Σουρλής και ο Κούντε, ο οποίος επίσης θα πρέπει να παίξει κάποια στιγμή. Στα άκρα ο Βρουσάι και ο Ρόνι Λόπες, ενώ ο Τικίνιο θα είναι στην κορυφή», πρόσθεσε σχετικα με τα πρόσωπα που αναμένεται να ξεκινήσει στη Λιβαδειά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags