Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μεγάλο… στοίχημα Γιοβάνοβιτς - Δεν τα κατάφερε ούτε ο Μπόλονι - "Πανηγυρίζει" για αναβολή με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 22:14:00

Το μεγάλο… στοίχημα Γιοβάνοβιτς - Δεν τα κατάφερε ούτε ο Μπόλονι - "Πανηγυρίζει" για αναβολή με ΑΕΚ

του Νίκου Στεργίου
Το μεγάλο… στοίχημα Γιοβάνοβιτς - Δεν τα κατάφερε ούτε ο Μπόλονι - "Πανηγυρίζει" για αναβολή με ΑΕΚ

Η εμφάνιση Παλάσιος και το διπλό κέρδος για το ματς που δεν θα γίνει. Ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη του Τριφυλλιού με τον Βόλο στο Κύπελλο, τι... ψάχνει ο Σέρβος προπονητής και γιατί η αναβολή του ντέρμπι την Κυριακή, αναμένεται να βοηθήσει τους Πράσινους.

Οριακό προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο των προημιτελικών του Κυπέλλου πήρε ο Παναθηναϊκός, αφού στον θεσμό ισχύει ακόμα το εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς η νίκη με 2-1 επί του Βόλου στη Λεωφόρο δεν κάνει τους Πράσινους να αισθάνονται ασφαλείς.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αρκετά νωχελικό στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου, όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν εμφανώς κουρασμένοι και έριξαν ταχύτητα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα παραμένει "καυτός", αφού σκόραρε για τέταρτη φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απουσία του Γιοβάνοβιτς, απέδειξε πως παρά το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον το αν ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να τον βάλει στην ενδεκάδα ως δίδυμο με τον Καρλίτος, όταν ο Ισπανός επιστρέψει. Πογιάτος και Μπόλονι το προσπάθησαν πέρυσι, αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το γκολ του Μακέντα επετεύχθη από ασίστ του Παλάσιος, του ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε σίγουρα το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού από το σημερινό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε, όμως στο πρώτο 45λεπτο ο Αργεντινός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Για πρώτη φορά στη σεζόν ο Παλάσιος παρουσιάστηκε με σπιρτάδα στο παιχνίδι του και μπόρεσε να ταλαιπωρήσει την αντίπαλη άμυνα. Αν μη τι άλλο, ο Αργεντινός φαίνεται πως δουλεύει στο Κορωπί και μπορεί να του πήρε καιρό, αλλά η φυσική του κατάσταση αρχίζει να παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Σίγουρα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να αρχίσει την "απόσβεση".

Έτσι λοιπόν, οι Πράσινοι με την αγχωτική νίκη τους στο Κύπελλο, στρέφουν το βλέμμα τους στο δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο πιθανότατα δεν θα γίνει την Κυριακή. Το παιχνίδι θα αναβληθεί μετά από αίτημα της Αστυνομίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ίσως χωρίς κόσμο. Διπλό κέρδος για το Τριφύλλι, που… αποφεύγει μία δύσκολη έδρα και παράλληλα κερδίζει δύο μέρες ξεκούρασης, διότι τα «μεγάλα ονόματά» του τη χρειάζονταν. Οι Μακέντα, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο επέστρεψαν εσχάτως στην ενδεκάδα και δείχνουν πως ξεμένουν από δυνάμεις, λόγω έλλειψης ρυθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό... γλεντάει ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ - Επιθέσεις λόγω ΟΣΦΠ - Κόντρα Αλαφούζου-Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags