Τη νίκη και όχι απλά την πρόκριση θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο, παρότι μιλάμε για ματς Κυπέλλου, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει τους παίκτες του να παίξουν ένα ματς πρωταθλήματος, όχι Κυπέλλου. Να έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν, όχι να προκριθούν. Αν πέσουν στην παγίδα να πάνε για το 0-0, μπορεί να φτάσει το δεύτερο ημίχρονο, να φάει ο Παναθηναϊκός ένα γκολ και μετά να τρέχει και να μην φτάνει. Για αυτό θέλει ο Γιοβάνοβιτς να πάει με την νοοτροπία να πάρει τη νίκη. Δεν περιμένω να κάνει πολλές αλλαγές, θα πάει με σχεδόν την ίδια 11άδα. Είναι πιθανό να παίξει ο Διούδης, το έκανε και στο πρώτο ματς, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μόνο ίσως να αλλάξει τον Μαουρίσιο με τον Αλεξανδρόπουλο, για λόγους ενέργειας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να έχει την κατοχή της μπάλας, να μην δώσει την ευκαιρία στην ομάδα της Μαγνησίας να κάνει επιθέσεις στον χώρο και να βρει ένα γκολ.

Ερωτηθείς για τον Βιτάλ, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ξέρει μπάλα, αλλά έχει επηρεαστεί από τα πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν, ενώ «μασάει» στις κλωτσιές και είναι παίκτης έδρας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε μισή χρονιά το ματς με τον Άρη, καθώς αν το κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την Ευρώπη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: