Βόλος - Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στον προσαγωγό και τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού πήρε ο Κώτσιρας.
Παράλληλα, στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού επιστρέφουν οι Διούδης, Μακέντα και Χατζηγιοβάνης, παίρνοντας τις θέσεις των Μπρινιόλι, Καρλίτος και Παλάσιος.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ και Μακέντα.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Σάντσες, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο