Facebook Pixel Άρης - Λαμία: "Σούπα" στο "Βικελίδης" - "Κόλλησε" στο μηδέν με Λαμία ο Άρης - Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 23:29:00

"Σούπα" στο "Βικελίδης" - "Κόλλησε" στο μηδέν με Λαμία ο Άρης - Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Σούπα" στο "Βικελίδης" - "Κόλλησε" στο μηδέν με Λαμία ο Άρης - Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης και Λαμία προσέφεραν άθλιο θέαμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το τελικό 0-0 του πρώτου προημιτελικού αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο ΔΑΚ.

Άρης - Λαμία: Όλα στον επαναληπτικό στο ΔΑΚ Λαμίας θα κριθούν όσον αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 0-0 των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Οι Κίτρινοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι μόνες φορές που απείλησαν την εστία του Σαράνοφ ήταν στο 8' με ένα σουτ του Φαμπιάνο, στο 11' με μια κεφαλιά του Μπερτόγλιο και στο 45' με ένα δυνατό σουτ του Γκάμα, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ της Λαμίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Άρη, που εκτός μιας φάσης στις καθυστερήσεις του ματς με τον Λόπεθ, δεν βρήκε καμία άλλη φορά την ευκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Λαμίας, η οποία κράτησε με σχετική ευκολία το 0-0.

Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της 25ης Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου για να πάρει την πρόκριση ο Άρης θα πρέπει να κάνει διπλό ή να πάρει ισοπαλία με γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα (60' Ντένις) - Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ - Τζέγγο (60' Εντιαγέ), Σάσα - Μανσίνι, Μπερτόγλιο (74' Ιτούρμπε), Γκάμα (60' Γκαρσία) - Μάνος (74' Λόπεθ).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Ματίγια, Σάκιτς.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ - Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς - Μπεχαράνο, Νούνιες (90'+4' Αντέτζο) - Καραμάνος (71' Μπαγκουρά), Τάιρον (64' Τζανδάρης), Ρόμανιτς - Αραμπούλι.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Τρόπουλος, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Μαρτίνες, Βύντρα, Σκόνδρας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags