Ολυμπιακός: Μετά την αναβολή του ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί και το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (26/1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ωστόσο, οι χιονοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρό θέμα με την άφιξη της αποστολής της ομάδας του Αγρινίου στην Αθήνα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας "Ελπίς".

Μάλιστα, χθες αρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στον Ρέντη για να κάνουν την αποθεραπεία τους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έπρεπε να υποβληθούν και στα απαραίτητα διαγωνιστικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Πάντως, από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο για να μην κινδυνεύσει η διεξαγωγή του αγώνα, χρησιμοποιώντας χρώμα διαγραμμίσεων "αντιχιονιστικό", ώστε να φαίνονται οι γραμμές και να μπορέσει να γίνει κανονικά το ματς, ενώ παράλληλα, έγιναν προσπάθειες να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.