Ολυμπιακός: Στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός προερχόταν από τα δικά του άσχημα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ από ήττες. Και έτσι ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα και η πρόκριση είναι στο 50-50. Ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή πρώτη μισή ώρα και η λογική λέει ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να βάζεις γκολ. Για εκατοστά το VAR έδειξε ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μασούρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ας δεχθούμε ότι οι γραμμές είναι εντάξει και δεν μπορούμε να εκφράσουμε αμφιβολίες. Ο Ολυμπιακός είχε σε όλο το παιχνίδι κόντρα τη διαιτησία. Ήταν ένας άπειρος διαιτητής, ο οποίος έπαιζε 90-10 στην έδρα το παιχνίδι. Ακόμα και στη φάση του Γκάρι Ροντρίγκες, το έκανε καθυστερημένα, και έδωσε την κάρτα στον Κρέσπο. Είναι ανήσυχο ότι ο Κλάτενμπεργκ φέρνει διαιτητές που ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Ο χθεσινός διαιτητής έπαιζε μόνο ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρξει προβληματισμός πρώτα από όλα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Δεν μπορεί να φέρνει, ο Θεός να τους κάνει, διαιτητές. Όλα τα φάουλ και οι περιπτώσεις καρτών να κρίνονται με αυτό τον τρόπο».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε: «Ο Κλάτενμπεργκ πάει στο τέλος της σεζόν να χαλάσει μία σχετικά καλή εικόνα που είχε υπάρξει για τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος έπαιξε περισσότερο για το μηδέν και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αντεπιθέσεις και τελικά έκανε μία ευκαιρία, όπου ο Βατσίλ ανταποκρίθηκε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και στον Παναθηναϊκό έχασε ένα γκολ και τώρα έχασε ένα γκολ με αποτέλεσμα να δημιουργεί απορίες».