Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Ποντάρισμα που... βγάζει μάτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Απόδοση που αξίζει στο Λαμία-Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 09:27:00

Ποντάρισμα που... βγάζει μάτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Αξίζει αυτή η επιλογή στο Λαμία-Παναθηναϊκός!

του Δημήτρη Σκούφου
Ποντάρισμα που... βγάζει μάτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Αξίζει αυτή η επιλογή στο Λαμία-Παναθηναϊκός!

Τι παίζουμε σήμερα στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου;

Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαίες ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου σήμερα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00) και την Λαμία τον Παναθηναϊκό (18:00).

Αρχικά, για το ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους μετά το 0-0 της Τούμπας και το σίγουρο είναι ότι θα πάνε το ματς πολύ προσεκτικά, καθώς με ένα γκολ μπορούν να αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες.

Με βάση και την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης στην Τούμπα, στο σημερινό ματς έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί το under 2,5 σε απόδοση 1.57 στη betsson, ενώ για κάποιους που θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω, το Χ στο πρώτο ημίχρονο στο 1.95 είναι ακόμα μία επιλογή που αξίζει ποντάρισμα.

Όσο για το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι έχουν το προβάδισμα ύστερα από τη νίκη τους με 1-0, η οποία πάντως συνοδεύτηκε από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, που δεν αποκλείεται να γίνουν γκολ σήμερα.

Η κατάσταση των δύο ομάδων συνηγορεί στο να πάρει και δεύτερη νίκη το Τριφύλλι και η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στη betsson.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags