Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έμεινε από… βενζίνη και ευκαιρίες - Ο ΠΑΟΚ "αλλάζει" τον Ολυμπιακό - Άργησε πολύ ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 23:08:00

Έμεινε από… βενζίνη και ευκαιρίες - Ο ΠΑΟΚ "αλλάζει" τον Ολυμπιακό - Άργησε πολύ ο Μαρτίνς!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Έμεινε από… βενζίνη και ευκαιρίες - Ο ΠΑΟΚ "αλλάζει" τον Ολυμπιακό - Άργησε πολύ ο Μαρτίνς!

Το χαμένο Κύπελλο του Λαλά, ο συγκλονιστικός Σωκράτης και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ των Πειραιωτών. Πώς και γιατί αποκλείστηκε από τον Δικέφαλο στο Γ. Καραϊσκάκης, οι παίκτες που τον κράτησαν όρθιο και ποιοι απογοήτευσαν για μία ακόμα φορά.

Με πικρό τρόπο ολοκληρώνεται η σεζόν στον Ολυμπιακό, καθώς ο (σίγουρος) πρωταθλητής δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του double, αφού αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στην παράταση στον ημιτελικό με 1-1, πραγματοποιώντας πάντως την καλύτερή εμφάνιση των τελευταίων μηνών.

Το πλάνο ήταν ξεκάθαρο από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε ζητήσει από τους παίκτες να μπουν… τρελαμένοι στο ματς και να πιέσουν με όλες τις δυνάμεις τους από το πρώτο λεπτό, ψάχνοντας το γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα. Οι Πειραιώτες ήταν ορμητικοί, έπαιξαν τους Θεσσαλονικείς στο μισό γήπεδο για ένα ημίχρονο και είχαν και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, κυρίως το τετ α τετ του Μασούρα, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και η κατάσταση μετά ζόρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα, έδωσαν χώρο στον Δικέφαλο που έγινε απειλητικός και αν δεν ήταν ο συγκλονιστικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο εντυπωσιακός Τόμας Βατσλίκ, μπορεί να μη βλέπαμε ούτε παράταση.

Με τις δύο ομάδες να είναι τρομερά κουρασμένες και να παίζουν χωρίς μυαλό μετά το 70’, φτάσαμε στην παράταση όπου έγινε… ροντέο. Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ με το πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όμως εκεί δεν έπαιξε έξυπνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς καθυστέρησε να κάνει τις δύο αλλαγές που του είχαν περισσέψει, υποτίμησε τον ΠΑΟΚ που ήταν σίγουρο πως θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια και το πλήρωσε, στην καλύτερη επίθεση του αγώνα, όπου είχαμε γκολ λόγω του χειρότερου παίκτη του γηπέδου. Ο Λαλά για ακόμα φορά χάνει τον αντίπαλο και όλα τα άλλα είναι.. ιστορία. Μετά ήταν πλέον απίθανο να γίνει το 2-1 και λόγω κούρασης και λόγω ψυχολογίας.

Η κούπα λοιπόν του Κυπέλλου χάθηκε και πλέον ο Μαρτίνς καλείται να βρει τρόπο να κρατήσει την ομάδα του για τις τελευταίες αγωνιστικέ των πλέι οφ, ώστε να φτάσει με ηρεμία στη φιέστα. Ωστόσο, από το αποψινό παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσουν οι αλλαγές στο ρόστερ. Ο Λαλά ήταν για ακόμα μία φορά ο χειρότερος παίκτης και μοιάζει απίστευτο ότι είναι ο βασικός μπακ σχεδόν σε όλη τη χρονιά, ο Τικίνιο απείλησε ελάχιστα, ο Μασούρας επιβεβαίωσε για τρίτο σερί ντέρμπι πως δεν έχει… τελειώματα και ότι λείπει ένας χαφ. Θα είναι τουλάχιστον… αυτοκτονικό να ξεκινήσει η σεζόν και οι Πειραιώτες να στηρίζονται και πάλι στους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Χαμένο Κύπελλο λοιπόν και… μονόδρομος για τον Ολυμπιακό οι νίκες στα επόμενα ματς, ώστε να κλείσει η σεζόν με ηρεμία και χαμόγελα. Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα αποτελέσουν τεστ για πάρα πολλούς στου Ρέντη, αν και κάποιοι ήδη έχασαν την ευκαιρία τους!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο2 της Αιγύπτου για Ολυμπιακό - Εξτρέμ... 10 εκατομμυρίων - Σύνδεση με Καμαρά και Ρεάλ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags