Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου - Ντέρμπι στους "8" - Παιχνίδια πριν τον τελικό του Μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 13:41:00

Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου - Ντέρμπι στους "8" - Παιχνίδια πριν τον τελικό του Μουντιάλ!

Sportdog Team
Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου - Ντέρμπι στους "8" - Παιχνίδια πριν τον τελικό του Μουντιάλ!

Η κλήρωση μέχρι τέλους και οι ημερομηνίες των αγώνων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κύπελλο Ελλάδας: Κανένα ντέρμπι δεν ανέδειξε η κληρωτίδα για την φάση των "16" του θεσμού, αντιθέτως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μεγάλο ζευγάρι στα προημιτελικά, αφού εκεί μπορούν ενδεχομένως να διασταυρωθούν ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός με τον Άρη.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και γηπεδούχος στο πρώτο ματς θα είναι η ομάδα που βγαίνει πρώτη από την κλήρωση, ενώ δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ.

Οι πρώτοι αγώνες των "16" θα γίνουν 15-16 Δεκεμβρίου (δηλαδή 2-3 μέρες πριν τον τελικό του Μουντιάλ) και οι επαναληπτικοί 10-12 Ιανουαρίου, ενώ τα προημιτελικά θα γίνουν 17-19 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 24-26 Ιανουαρίου. Όσο για τα ημιτελικά, θα γίνουν 7-9 Φεβρουαρίου και 28 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, αναφερόμενος στον τελικό και το πού θα γίνει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει μια ουσιώδης αλλαγή που πρέπει να διαρκέσει για να μην έχουμε τις διενέξεις του παρελθόντος. Έχει να κάνει με την πόλη και το γήπεδο του τελικού. Αν δύο ομάδες της Αθήνας είναι στον τελικό, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μια ομάδα της Αθήνας και μια της Θεσσαλονίκης, θα γίνει στο Βόλο.

Αν είναι στον τελικό δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα γίνει αυτονόητα στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μια σκέψη μήπως ο τελικός γίνει εκτός Ελλάδας, στις ΗΠΑ. Το ψάχνουμε και το ερευνούμε, δεν έχουμε κατασταλάξει. Αν βρούμε τα οικονομικά δεδομένα και είναι ευνοϊκά, δεν το αποκλείουμε. Θα το δούμε για το μέλλον».

Αναλυτικά τα ζευγάρια των "16" του Κυπέλλου:

1. Ολυμπιακός-Ατρόμητος

2. Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου

3. Παναθηναϊκός-Βόλος

4. Λαμία-Athens Kallithea

5. Λεβαδειακός-Άρης

6. Κηφισιά-ΑΕΚ

7. Καλαμάτα-ΠΑΟΚ

8. Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος


Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι:

1. Νικητής Καλαμάτα-ΠΑΟΚ εναντίον Νικητή Παναθηναϊκός-Βόλο

2. Νικητής Ολυμπιακός-Ατρόμητος εναντίον Νικητή Λεβαδειακός-Άρης

3. Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος εναντίον Νικητή Λαμία-Athens Kallithea

4. Νικητής Κηφισιά-ΑΕΚ εναντίον Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου


Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι: 

Νικητής από ζευγάρια Κηφισιά-ΑΕΚ εναντίον Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου με Νικητή Ολυμπιακός-Ατρόμητος εναντίον Νικητή Λεβαδειακός-Άρης

Νικητής Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος εναντίον Νικητή Λαμία-Athens Kallithea με Νικητή Καλαμάτα-ΠΑΟΚ εναντίον Νικητή Παναθηναϊκός-Βόλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags