Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Με αυτή την επιστροφή "τρίβει τα χέρια του" - Τι συμβαίνει με Πέρεθ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 16:27:00

Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Με αυτή την επιστροφή "τρίβει τα χέρια του" - Τι συμβαίνει με Πέρεθ

Sportdog Team
Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - Με αυτή την επιστροφή "τρίβει τα χέρια του" - Τι συμβαίνει με Πέρεθ

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα στο πράσινο στρατόπεδο εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο την Πέμπτη (15/12).

Παναθηναϊκός: Η απουσία του Ρουμπέν Πέρεθ ήταν και η μοναδική (πέραν των σταθερών απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα) που κατέγραψε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (13/12), με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο στη φάση των «16» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/12, 17:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε το πρωί, ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός θα τον περιμένει και αύριο (Τετάρτη 14/12), καθώς υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει να «μπει» στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε σε φουλ ένταση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι με μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags