Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πειράματα" Μίτσελ στην 11αδα - Εκτός κορυφαία ονόματα - Χτύπησε ο Μαρσέλο, με "μπότα" στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 14:39:00

"Πειράματα" Μίτσελ στην 11αδα - Εκτός κορυφαία ονόματα - Χτύπησε ο Μαρσέλο, με "μπότα" στου Ρέντη!

Sportdog Team
"Πειράματα" Μίτσελ στην 11αδα - Εκτός κορυφαία ονόματα - Χτύπησε ο Μαρσέλο, με "μπότα" στου Ρέντη!

Η πιθανή επιστροφή Βαλμπουενά και η απόφαση για Χάμες - Μπιέλ. Πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη. Δοκιμές στην άμυνσα και… ροτέισον στη μεσαία γραμμή.

Με πολλές αλλαγές θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κύπελλου στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μίτσελ θα κάνει εκτενές ροτέισον άμυνα, με μία… πειραματική τετράδα που θα αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Βρουσάι, Ρέτσο και Ντόι, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Τζολάκης.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Χουάνγκ με τους Κασάμι και Σαμασέκου, ενώ υποψήφιοι για να παίξουν βασικοί είναι κι οι Κασάμοι-Βαλμπουενά. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες-Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν ο Κώστας Φορτούνης που είχε ενοχλήσεις, αλλά και ο Μαρσέλο που είναι τραυματίας. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε στην προπόνηση (ένα πάτημα) και σύμφωνα με πληροφορίες φοράει και «μπότα» στου Ρέντη και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια. Εκτός για λόγους ξεκούρασης είναι πιθανό να μείνουν και οι Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μπιέλ.

Η πιθανή ενδεκάδα θα είναι: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Χουάνγκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Γκάρι, Μασούρας, Ελ Αραμπί.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags