Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ - Απόφαση για Τάισον ενόψει Λαμίας
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 16:47:00

Αγωνία για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ - Απόφαση για Τάισον ενόψει Λαμίας

Sportdog Team
Αγωνία για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ - Απόφαση για Τάισον ενόψει Λαμίας

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η σεζόν όμως συνεχίζεται κι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη για λίγες μέρες και στο προσκήνιο έρχεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία. Τι γίνεται με Κουλιεράκη - Τάισον.

 

ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα τoυ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρήκε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα πλάνα του, για το επικείμενο παιχνίδι Κυπέλλου στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτη (07.02) σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Τάισον δούλεψε μόνος του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει και εκτός απροόπτου, δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ενόψει Λαμίας.

Από εκεί και πέρα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, όπως κι ο Νίκολας Κουαλιάτα που ένιωσε ενοχλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα για να μην χάσει - Μια κλάση πάνω ο τωρινός ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags