Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εκείνο που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, καθώς όχι μόνο μπορεί να κρίνει έναν τίτλο, αλλά είναι και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, λίγα 24ωρα μετά τα όσα έγιναν με τα δοκάρια στο Περιστέρι.

Οι Πειραιώτες άλλωστε, μεταξύ άλλων, κατηγορούν την Ένωση ότι θα παίξει το ματς ξεκούραστη, κάτι που δημιουργεί άλλες συνθήκες για τις δύο ομάδες και την προετοιμασία που έχουν κάνει.

Το sportdog απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Κελεσίδη, που γνωρίζει άριστα από την ατμόσφαιρα των ντέρμπι, αλλά και για το δίλημμα που φαίνεται να έχει ο Μίτσελ για το αν θα αξιοποιήσει τον Αλέξανδρος Πασχαλάκη, που είναι σε άριστη φόρμα, ή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

"Τελικός με την ΑΕΚ - Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός - Ούτε στο σινεμά αυτά που έγιναν στο Περιστέρι"

"Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι αυτό που είναι τελικός, που είναι δύσκολο. Αλλά ο Ολυμπιακός θα δείξει τι ομάδα είναι", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος.

Για το θέμα με τα δοκάρια στο Περιστέρι, που έχει ευνοήσει αγωνιστικά την ΑΕΚ, πώς το σχολιάζετε;

"Ούτε στο σινεμά δεν γίνονται αυτά. Εγώ τερματοφύλακας είμαι, δεν πήγα ποτέ να δω το ύψος των δοκαριών σε τόσα χόνια καριέρας".

Τι απασχολεί έναν τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια;

"Το μόνο που έβλεπα τα πλαϊνά δίχτυα να μην έχουν κάποια τρύπα. Το ύψος στα δοκάρια ποτέ".

Πασχαλάκης ή Τζολάκης βασικός με την ΑΕΚ;

"Και ο Πασχαλάκης και ο Τζολάκης είναι σε καλή κατάσταση. Ο Τζολάκης απέδειξε ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας, χρειάζεται να αποκτήσει την πείρα που πρέπει για να είναι σταθερά αυτός βασικός. Παίξει δεν παίξει ο Πασχαλάκης δεν θα έχουμε πρόβλημα με την ΑΕΚ'.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από Αγγλία ο Γιαννούλης - Πληρώνει καλά και τον ΠΑΟΚ - "Πιέσεις" από μεγάλη ελληνική ομάδα!