Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη κορυφής τη Μεγάλη Δευτέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 19:07:00

Σκάνε εξελίξεις! Σύσκεψη κορυφής τη Μεγάλη Δευτέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Sportdog Team
Σκάνε εξελίξεις! Σύσκεψη κορυφής τη Μεγάλη Δευτέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Συνάντηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας για το θέμα της αναμέτρησης.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει εξελιχθεί σε μείζον θέμα τις τελευταίες ώρες, μετά την επισημοποίηση από την ΕΠΟ, ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των εθνικών εκλογών, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Προηγουμένως κυπριακές πηγές μετέφεραν τις τρεις προϋποθέσεις για να φιλοξενηθεί το μεγάλο ραντεβού στην πρωτεύουσα της Μεγαλόνησου που είναι ο περιορισμένος αριθμός προσέλευσης οργανωμένων οπαδών από την Ελλάδα (το πολύ 1000), φιλοξενία τους σε διαφορετικές πόλεις και ο τρόπος μεταφοράς τους στο γήπεδο.

Η Μεγάλη Δευτέρα (10/4), την ημέρα που στις Εκκλησίες της Ορθοδοξίας θα γίνει η Ακολουθία του Νυμφίου, αφού βρισκόμαστε σε ημέρες πριν το Πάσχα, θα είναι η κρίσιμη μέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας, στην οποία θα συζητηθούν τα οργανωτικά ζητήματα.

Ακολούθως θα υπάρξει ενημέρωση της ΕΠΟ από την ΚΟΠ τους όρους της κυπριακής αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια η ελληνική Ομοσπονδία θα επικοινωνήσει με τις φιναλίστ, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί, αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Λαμία.

"Όλα τελούν υπό την κρίση της αστυνομίας" είναι το σχόλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Προς το παρόν, υπάρχει μονάχα συμφωνία της ΕΠΟ με την ΚΟΠ, αλλά και την διεύθυνση του γηπέδου. Νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ώστε να υπάρξει και τοποθέτηση, ενώ στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκε και η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου.

Όλα είναι ανοιχτά λοιπόν και στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα ξεκαθαριστεί αν ο τελικός θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας στις 20 Μαΐου, παραμονή των εθνικών εκλογών. Εφόσον βέβαια συμφωνήσουν όλες οι πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρίζει... φιάσκο! "Bόμβα" Μπαλτάκου για τον τελικό Κυπέλλου στην Κύπρο - "Δεν μπορεί να γίνει, αν..."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags