Ολυμπιακός - ΑΕΚ:  Ο Κώστας Καραπαπάς συγκράτησε τον Ορμπελίν Πινέδα προκειμένου να... φρενάρει και να μην τραυματιστεί, δίνοντάς του στη συνέχεια και ένα στοργικό χτύπημα στην πλάτη.

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στη ρεβάνς του 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί στο 14’ να υπήρχε ένταση μεταξύ Αλμέιδα και Καραπαπά, με αφορμή κάποια παράπονα για φάουλ του «κιτρινόμαυρου» πάγκου, λίγο αργότερα όμως ο τελευταίος προέβη σε μία κίνηση που σίγουρα θα μπει στα highlights του ματς.

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Μπα πήρε παραμάζωμα στον αέρα τον Πινέδα που βγήκε εκτός γηπέδου παραπατώντας. Τότε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον συγκράτησε για να μην φύγει πάνω στο στηθαίο του γηπέδου και τραυματιστεί από τη σύγκρουση με το τσιμέντο.

Αφού σταμάτησε την πορεία του Μεξικανού, στη συνέχεια τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη. 

Ήταν μία πολύ σημαντική κίνηση, μέσα στο εχθρικό κλίμα των τελευταίων ημέρων με πολύ καυστικές ανακοινώσεις με αφορμή την αλλαγή διαιτητών στο παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Τέτοιες όμορφες εικόνες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο: