Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: "Άκυρο" της αστυνομίας για τον τελικό Κυπέλλου - Χωρίς οπαδούς ή μαθητές - Από 20 διαπιστεύσεις σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 14:46:00

"Άκυρο" της αστυνομίας για τον τελικό Κυπέλλου - Χωρίς οπαδούς ή μαθητές - Από 20 διαπιστεύσεις σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Άκυρο" της αστυνομίας για τον τελικό Κυπέλλου - Χωρίς οπαδούς ή μαθητές - Από 20 διαπιστεύσεις σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Νέα δεδομένα για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, μετά την αρνητική εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ για αγώνα χωρίς οπαδούς ή μαθητές.

Ακόμα ένα... επεισόδιο σημειώθηκε στον περιβόητο τελικό του φετινού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αφού η αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για περιορισμένο αριθμό οπαδών στον τελικό, ενώ είπε "όχι" και σε περιορισμένο αριθμό μαθητών.

Στο μόνο που παρουσιάστηκε θετική η ΕΛ.ΑΣ στην σημερινή σύσκεψη, ήταν το να δοθούν μόλις 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ, που θα βρεθούν στον τελικό.

Αστυνομία και ΕΠΟ δεν δέχτηκαν να βρεθούν ούτε μαθητές στις εξέδρες υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω παρουσίας συνοδών, κηδεμόνων και γονέων.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία-βόμβα Γκαγκάτση για Αυγενάκη: "Έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός Κυπέλλου"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags