Λίγο οι δύο σερί κακές εμφανίσεις σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη που συνδυάστηκαν με ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) και λίγο το εργάσιμο της ημέρας (Πέμπτη) σε συνδυασμό με το... πολικό ψύχος, είχαν κάνει τον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ να μοιάζει... αδιάφορος για τους φίλους των «κυανοκίτρινων»!

 

Όλα αυτά όμως μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Τότε που η κληρωτίδα έβγαλε ως αντίπαλο του Παναιτωλικού στην φάση των «8» (σ.σ πάντα σε περίπτωση που οι Αγρινιώτες προκριθούν) τον Πανσερραϊκό! Τον μοναδικό εκπρόσωπο της Football League και μάλιστα σε μονό παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα του Παναιτωλικού!

Από εκείνη την στιγμή και μετά σήμανε... συναγερμός αφού τα όνειρα για παρουσία στα ημιτελικά δεν φάνταζαν τόσο... απίθανα! Κι αν αυτό γίνει θα είναι η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του συλλόγου!

Κάποιοι φαντάζονται ακόμη και... τελικό (στα ημιτελικά αν βρεθεί ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Πανιώνιος), όμως ο πρώτος δύσκολος στόχος για τον Τεννέ και τους παίκτες του είναι η πρόκριση επί του ΟΦΗ.

Πάντως μετά το... έξτρα κίνητρο που λέγεται Πανσερραϊκός και κατ' επέκταση πρόκριση στα ημιτελικά ήδη ο κόσμος του Αγρινίου ξεσηκώθηκε και αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης, στις 6μ.μ, να δώσει βροντερό παρών στο πλευρό της ομάδας!

Πηγή: Gazzetta.gr