Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κουλακιώτης και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. 

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη διαχείριση που έκανε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ με τους ανέτοιμους παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι στον τελικό: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό και αυτό το γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ. Επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μένει η εικόνα. Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου θα έχει «χρυσωθεί το χάπι» αλλιώς θα είναι αποτυχημένη η χρονιά χωρίς τίτλο και στην τέταρτη θέση που δεν είχε τερματίσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Έγινε σωστή διαχείριση, πιστεύω να είναι έτοιμοι την Τετάρτη, ξέρουν τον αντίπαλο, έχουν παίξει μαζί του. Καθρέφτης θα πρέπει να είναι το 2-0 του πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά, ήταν πειθαρχημένος, έκανε το γνωστό του παιχνίδι από πίσω με τον εκπληκτικό Κοτάρσκι και με ταχύτητα να δημιουργήσει φάσεις. Αν παίξει αποφασιστικά, μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο».

Ποιο θα είναι το «κλειδί» στον τελικό: «Οι προσωπικότητες. Κάθε ομάδα έχει παίκτες που σε παιχνίδια που καίει η μπάλα μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς, για παράδειγμα ο Ζίβκοβιτς που με την προσωπικότητα που έχει μπορεί να σπρώξει την ομάδα μπροστά. Θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο θα παίξουν το πάθος, η αποφασιστικότητα και η θέληση. Και η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή, βάθος στο ρόστερ και πήρε δίκαια το Πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ έκανε καλά αποτελέσματα αλλά δεν είχε διάρκεια. Θα παίξουν πολλά ρόλο και ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Για το αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ στον τελικό: «Θεωρώ οι Ινγκασον και Κουλιεράκης, αν είναι υγιείς είναι το καλύτερο δίδυμο, δεν θα έβαζα τον Νάσμπεργκ στον τελικό. Ρόλο θα παίξει και ο Κοτάρσκι, αν αυτοί οι τρεις είναι καλά θα είναι καλά και ο ΠΑΟΚ. Φαβορί είναι η ΑΕΚ, πήρε το πρωτάθλημα, έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Κι εμείς είχαμε πάρει το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό που είχε πάρει ο πρωτάθλημα. Όμως μπήκαμε πιο αποφασιστικά και πήραμε το Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία "σφυρίχτρα" στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου!