ΑΕΚ: Την προσεχή Τετάρτη αρχίζει η περιοδεία των τροπαίων της Ένωσης (πρωτάθλημα και Κύπελλο) σε συγκεκριμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι πρώτοι σταθμοί θα είναι τα Τρίκαλα και η Ζάκυνθος.
Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:
«Ξεκινάει από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο, η δράση που ανακοινώσαμε πριν μερικές μέρες κι αφορά την παρουσίαση των τροπαίων του ιστορικού νταμπλ της ομάδας μας σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα.
Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου.
Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια).
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 20.00 θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Ποπολάρος», σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους της ομάδας μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά Ολυμπιακού με Μπακαμπού - Ζητάει τρελά χρήματα για να υπογράψει - Έρχεται ο... Μελισσανίδης!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο