Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: "Έσκασε" τώρα: Κίνδυνος "καμπάνας" για τον Αχιλλέα Μπέο λόγω... ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 16:45:00

"Έσκασε" τώρα: Κίνδυνος "καμπάνας" για τον Αχιλλέα Μπέο λόγω... ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Κίνδυνος "καμπάνας" για τον Αχιλλέα Μπέο λόγω... ΠΑΟΚ!

Απειλείται με τιμωρία ο πρόεδρος του Βόλου εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεών του για τη διαιτησία στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Βόλος: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων για τα όσα είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, αξιωματούχου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ως αξιωματούχος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Ειδικότερα, στις 7-12-2023 προέβη σε δημόσια ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. που διεξήχθη την 7-12-2023 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοξένογλου νέα πρόεδρος, ποιος είναι Νο1 φαβορί για αντι-Μαρινάκης - Τέλος κι άλλο κορυφαίο όνομα στη Λίγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags