Facebook Pixel Νικολακόπουλος: «Δεν πρέπει να πει η ΚΕΔ πώς προέκυψε ο Σλοβάκος διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ;»
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 21:36:00

Νικολακόπουλος: «Δεν πρέπει να πει η ΚΕΔ πώς προέκυψε ο Σλοβάκος διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ;»

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: «Δεν πρέπει να πει η ΚΕΔ πώς προέκυψε ο Σλοβάκος διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ;»

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναρωτήθηκε για τον ορισμό ρέφερι στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Ένωση και χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα ως ''τη χειρότερη ever''.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον αέρα του Βwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και έδωσε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον γνωστό ρεπόρτερ να τοποθετείται και για την ΚΕΔ.

Αναλυτικά ανέφερε:

''Ο Σλοβάκος έκανε ασταμάτητα λάθη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ενίοτε εις βάρος και της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό, τελικά, να καταδικάζεται σε ήττα από τις δύο κρίσιμες φάσεις» και ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων αναρωτήθηκε, ''τη χειρότερη ever διαιτησία, δεν πρέπει κάποιος να τη χρεωθεί; Θα περίμενε κανείς από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, που έφεραν τη συγκεκριμένη διαιτητική ομάδα, να εξηγήσει πώς προέκυψε αυτός ο ορισμός.

Αν, για παράδειγμα, είχαν απευθυνθεί σε 20 άλλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και όλες αρνήθηκαν και πως η μόνη, που δέχθηκε, ήταν της Σλοβακίας, στέλνοντας, όχι κάποιον από τους πέντε διεθνείς διαιτητές της, αλλά τον συγκεκριμένο μη διεθνή και τον 28χρονο VAR''.

Για τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια αύριο (10/01), σημείωσε: ''Έχω πει από το μεσημέρι ότι ο Ολυμπιακός, πλέον, θα στραφεί στη δικαστική εξουσία''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ - Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags