Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Αθήνας και ο Κώστας Ραπτόπουλος είπε τη γνώμη του για το ματς, κάνοντας και πρόβλεψη για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πολύ κακός ο Μλαντενοβιτς, έπρεπε να έχει βάλει αλλαγή τον Χουανκαρ. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-2-3-1 και είχε πολύ κακούς τους Πέρεθ και Τσέριν. Τσαπατσούλικο αλλά ωραίο το γκολ του Αλεξανδρόπουλου, χτύπησε στο πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στο κέντρο της άμυνας.

Και εκεί περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Τερίμ ο οποίος ρίσκαρε πολύ, έπαιξε 4-4-2 και ήταν επιδραστικότατος, έκανε γρήγορα τις αλλαγές. Ο Ιωαννίδης έκανε τα πάντα κ έπαιξε παντού. Και λόγω της μεγάλης κόπωσής του χάνει στο τέλος το γκολ. Ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς είναι για... μπουνιές.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε μισή φάση στον Παναθηναϊκό, όταν ανοίχτηκε και ρίσκαρε. Στη ρεβάνς ο ΠΑΟ θα προκριθεί μέσα στο Καραϊσκάκης. Ο Τερίμ πήρε μεγάλα ρίσκα, έκανε αρκετές καινοτομίες. Η ομάδα είναι σε μεταβατική περίοδο με τον Τεριμ, προσπαθεί να περάσει καινούργια πράγματα κάνοντας πρωταθλητισμό και διεκδικώντας κύπελλο. Πιο γοητευτικός, ελκυστικός και επιθετικός ο ΠΑΟ του Τερίμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο… Κάργας της Τουρκίας στον ΠΑΟ" - Φέρνει και στόπερ ηγέτη ο Τερίμ μετά τον Ακαϊντίν - "Αναβάθμιση"!