Καλλιθέα: Τρομερά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά, μιας και όπως έγινε γνωστό και παρά την απαγόρευση από πλευράς Κυβέρνησης, ο αγώνας της ομάδας της Superleague 2 με τον Παναιτωλικό, για την φάση των 16 του Κυπέλλου θα γίνει με κόσμο, αφού η τιμωρία από πλευράς Υπουργείου Αθλητισμού αφορά μόνο στους συλλόγους της Super League.
Μάλιστα, η αθηναϊκή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης αποκλειστικά από τα γραφεία της και όχι ηλεκτρονικά, ενώ να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 3-2 με ανατροπή.
"Tα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της Φάσης των 16 εναντίον του Παναιτωλικού στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:00 θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο στο γήπεδο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.
— Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 09:00 - 17:00
— Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - ημίχρονο
Δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση μέσω της Ticketmaster", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλλιθέα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

