Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Θριαμβευτική πρόκριση με 4άρα - Ο Ατρόμητος διέλυσε την ΑΕΛ και πέριμενει ΠΑΟ ή Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 20:56:00

Θριαμβευτική πρόκριση με 4άρα - Ο Ατρόμητος διέλυσε την ΑΕΛ και πέριμενει ΠΑΟ ή Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θριαμβευτική πρόκριση με 4άρα - Ο Ατρόμητος διέλυσε την ΑΕΛ και πέριμενει ΠΑΟ ή Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι πρόκρισης για τον Ατρόμητο, που επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Ατρόμητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε εύκολα την ΑΕΛ με 4-0 στη ρεβάνς του Περιστερίου και με συνολικό σκορ 4-1, προκρίθηκε στους «8» όπου θα περιμένει σε διπλά ματς τον νικητή που θα προκύψει απ’ το μεγάλο «ζευγάρι» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που δίνουν τη δική τους «μάχη» την Τετάρτη (17/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τριμμάτης στο 39’ ο Αντζιέλσκι με πέναλτι στο 49’, ο Τσακμάκης στο 84’ κι ο Βέργος στο 90'+2' σημείωσαν τα δύο γκολ της περιστεριώτικης ομάδας, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΛ μετά την αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου στο 56’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς):
Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73’ Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν (67’ Κούντε), Τριμμάτης (81' Βαλέντσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος), Βρακάς (67’ Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64’ Αντράντα), Μαυριάς (85’ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Γ. Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags