Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Έξαλλος ο Μάντζιος για τη διαιτησία: "Κάκιστος ο Νταμπάνοβιτς! Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 23:43:00

Έξαλλος ο Μάντζιος για τη διαιτησία: "Κάκιστος ο Νταμπάνοβιτς! Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει"

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μάντζιος για τη διαιτησία: "Κάκιστος ο Νταμπάνοβιτς! Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει"

Η αποθέωση του Κουέστα και τα παράπονα του Έλληνα κόουτς για τον διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ, επαινώντας την εμφάνιση του Κουέστα, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε «βέλη» για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως νιώθει μετά την πρόκριση: «Μεγάλη χαρά. Πήραμε μια πρόκριση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με απίστευτο ρόστερ. Οι λεπτομέρειες ήταν μαζί μας, ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε».

Για την διαιτησία που Νταμπάνοβιτς: «Ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις. Ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής. Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει».

Για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα σχεδόν ήταν απροπόνητος. Είχε πρόβλημα με την μέση, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το παιδί αξίζει πολλά περισσότερα».

Για το αν αξίζει μια επέκταση συμβολαίου: «Σίγουρα! Δικαιωματικά, θα πρέπει να παραμείνει στον Άρη».

Για την συνέχεια: «Ας το χαρούμε σήμερα. Μετά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, είμαστε διψασμένοι ακόμη περισσότερο για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος θέλει το κύπελλο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags