Παναθηναϊκός μεγάλος και τρανός πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και για να συμβεί αυτό, ο Φατίχ Τερίμ έπρεπε να κάνει παρεμβάσεις άνευ προηγουμένο λόγω μικρού ροτέισον!
Πάμε στις... τομές του Τούρκου κόουτς: Νούμερο 1, Γιάννης Κώτσιρας. Ο Έλληνας άσος έπαιξε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις, αλλά ποτέ ως δεξί μπακ! Άρχισε ως αμυντικός μέσος, από το 67' συνέχισε ως «8-10άρι». Στην αγωνιώφη παράταση αγωνίστηκε κατά διαστήματα τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και ως αριστερός εξτρέμ!
Νούμερο 2, η αλλαγή που ''τρέλανε'' άπαντες: αυτή του Ακαϊντίν. Ο Τούρκος στόπερ αντικατέστησε τον Άντραζ Σπόραρ στο 105', αλλά αυτός μπήκε ως φορ, μιας και ήταν νοκ άουτ οι Ιωαννίδης - Γερεμέγεφ! Έχει και συνέχεια. Ο Αράο έπαιξε και ως στόπερ και ως χαφ. Ο Αϊτόρ και ως εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός. Ο Μαντσίνι και ως εξτρέμ και ως «10». .
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο