Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Με τη μία στα... βαθιά ο Μπακασέτας στον ΠΑΟ - Η θέση - έκπληξη που τον προορίζει ο Τερίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 16:08:00

Με τη μία στα... βαθιά ο Μπακασέτας στον ΠΑΟ - Η θέση-έκπληξη που τον προορίζει ο Τερίμ!

Sportdog Team
Με τη μία στα... βαθιά ο Μπακασέτας στον ΠΑΟ - Η θέση-έκπληξη που τον προορίζει ο Τερίμ!

Ο Έλληνας άσος φτάνει στην Αθήνα και αμέσως πιάνει δουλειά, με τον καινούργιο προπονητή του να τον προορίζει για μια θέση που του είναι άγνωστη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προαναγγείλει τα ευχάριστα για τον Τάσο Μπακασέτα, μιλώντας για μια μεγάλη ημέρα, καθώς ο Έλληνας άσος και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα (22/01, 20:30) και θα ανακοινωθεί επίσημα από το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι προσθέτουν έναν παίκτη αξίας, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟ να αγωνιστεί σε... άγνωστη γι' αυτόν θέση!

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τον Ατρόμητο για το πρώτο ματς της φάσης των ''8'' του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη (24/01) και δεδομένων των συνθηκών δεν αποκλείεται ο Μπακασέτας να παίξει ως σέντερ φορ!

Ο λόγος; Ο Σπόραρ αποχώρησε με τραυματισμό από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ιωαννίδης δεν προλαβείνει με τίποτα το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ούτε ο Γερεμέγεφ θα δώσει το παρών. Επομένως, παίζει πολύ δυνατά το σενάριο στο ντεμπούτο του στο Τριφύλλι ο Μπακασέτας να ''επιστρατευτεί'' ως στράικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags