Facebook Pixel Παναθηναϊκός: 2+1 λύσεις για την επίθεση - Οι σκέψεις για Μπακασέτα και η έκπληξη που σκέφτεται ο Τερίμ με Ατρόμητο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 16:50:00

2+1 λύσεις για την επίθεση του ΠΑΟ - Οι σκέψεις για Μπακασέτα και η έκπληξη που σκέφτεται ο Τερίμ με Ατρόμητο!

Sportdog Team
2+1 λύσεις για την επίθεση του ΠΑΟ - Οι σκέψεις για Μπακασέτα και η έκπληξη που σκέφτεται ο Τερίμ με Ατρόμητο!

Η λειψανδρία στην γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα για τις επιλογές του Φατίχ Τερίμ εν όψει του πρώτου προημιτελικού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (24/1, 21:00).

Χωρίς "καθαρό" επιθετικό θα αναγκαστεί να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού εκτός με προβλήματα τραυματισμών είναι οι Φώτης Ιωαννίδης, Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Φατίχ Τερίμ ψάχνει τρόπο να βρει μια λύση εκ των έσω για την επιθετική γραμμή της ομάδας του, προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί, με τις λύσεις που σκέφτεται, να είναι τρεις.

Η πρώτη ακούει στο όνομα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος όμως ήρθε μόλις χθες στο σύλλογο και είναι δύσκολο ν’ αγωνιστεί τόσο σύντομα βασικός.

Η δεύτερη ακούει στο όνομα του Μπιλάλ. Ο Αιγύπτιος φορ μπορεί να μην έχει πάρει κάποια ευκαιρία με την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού φέτος, αλλά δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να βγει μπροστά.

Τέλος, η τρίτη λύση είναι να καλυφθεί η θέση με έναν από τους εξτρέμ του (Μαντσίνι ή Αϊτόρ) και στα πλάγια να πάει ο Φίλιπ Τζούρισιτς που θα είναι διαθέσιμος την Τετάρτη το βράδυ, με τη συγκεκριμένη επιλογή να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να υλοποιηθεί και στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags