Facebook Pixel Το αποφάσισε ο Τερίμ: Με Τζούρισιτς ή Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης με Ατρόμητο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 23:06:00

Το αποφάσισε ο Τερίμ: Με Τζούρισιτς ή Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης με Ατρόμητο!

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Τερίμ: Με Τζούρισιτς ή Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης με Ατρόμητο!

Το Τριφύλλι ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και όλα δείχνουν πως παρά την επιστροφή του Ιωαννίδη στην αποστολή, ο Φατίχ Τερίμ θα ''επιστρατεύσει'' άλλον για σέντερ φορ.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Eλλάδας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ μίλησε για τις μεταγραφές των Πράσινων, ενώ έκανε την εκτίμηση του σχετικά με την ενδεκάδα κόντρα στους Περιστεριώτες, λέγοντας ότι ίσως ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακασέτα ή ο Τζούριτσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έδειξαν απόλυτα έτοιμοι Ούγκο και Μπακασέτας για Ατρόμητο. Περισσότερο στοχεύει να είναι έτοιμος για Τούμπα ο Ιωαννίδης. Να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί για λίγο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Πιο πιθανό με Τζούριτσιτς ή Μπακασέτα σέντερ φορ».

Για τον Τάσο Μπακασέτα: «Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπακασέτας για τη μεταγραφή. Τεράστια προσωπικότητα. Λείπει από τα αποδυτήρια αυτή η ηγετική φυσιογνωμία. Μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Είναι καταπληκτικό και καλλιεργημένο παιδί. Δίνει πάντα το σωστό παράδειγμα ακόμη και στις δηλώσεις του».

Όσον αφορά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής ακόμη: «Κάνει προσπάθειες για Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός. Το επόμενο διήμερο η ξεκάθαρη εικόνα. Μικρό παράθυρο για εξτρέμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags