Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν σκέφτεται για φορ ο Τερίμ, αν δεν παίξει ο Μπακασέτας - Πότε ξεκαθαρίζει του Μαξίμοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 13:21:00

Αυτόν σκέφτεται για φορ ο Τερίμ, αν δεν παίξει ο Μπακασέτας - Πότε ξεκαθαρίζει του Μαξίμοβιτς

Sportdog Team
Αυτόν σκέφτεται για φορ ο Τερίμ, αν δεν παίξει ο Μπακασέτας - Πότε ξεκαθαρίζει του Μαξίμοβιτς

Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για τον σημερινό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Τα τελευταία νέα στο μεταγραφικό κομμάτι του Τριφυλλιού.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι είναι δεδομένες οι αλλαγές στην 11άδα της ομάδας, η οποία είναι ξεκάθαρα «γρίφος».

«Εκτιμώ ότι θα έχει τουλάχιστον 4-5 αλλαγές στην 11άδα του ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου ο οποίος εκτίμησε ότι ενδεχομένως στην κορυφή της επίθεσης να ξεκινήσει ο Τζούριτσιτς λαμβάνοντας υπόψη τα καλά «τελειώματα» των φάσεων που έχει ο Σέρβος. Πρόσθεσε, τέλος, ότι ίσως να γίνει και μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τους Σένκεφελντ ή Ακαϊντίν θα έχουν πιθανότητες να πάρουν θέση βασικού.

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά, και στο ζήτημα του Μαξίμοβιτς επεσήμανε ότι Παναθηναϊκός και Χετάφε είναι σε διαπραγματεύσεις, με τις πιθανότητες να παραμένουν στο 50-50, εκτιμώντας ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το εάν ο Σέρβος μέσος θα ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι ή από τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags