Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Ίλιτς: ''Παραμένει φαβορί ο Παναθηναϊκός - Σε τέτοια ματς θέλεις και τύχη'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 23:37:00

Ξεκάθαρος ο Ίλιτς: ''Παραμένει φαβορί ο Παναθηναϊκός - Σε τέτοια ματς θέλεις και τύχη'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Ίλιτς: ''Παραμένει φαβορί ο Παναθηναϊκός - Σε τέτοια ματς θέλεις και τύχη'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Ατρόμητου ήταν χαρούμενος μετά το τρομερό διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού, όμως κράτησε χαμηλά την μπάλα.

Ο Ατρόμητος πέτυχε έναν θρίαμβο στη Λεωφόρο νικώντας τον Παναθηναϊκό, με τον Σάσα Ίλιτς να τονίζει πως η ομάδα του παραμένει αουτσάιντερ παρά την φοβερή επικράτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη: ''Πρώτα απ' όλα θέλω να πω και να θυμίσω ότι πριν από λίγες μέρες υπέστη μία βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Όμως σήμερα τα έδωσε όλα και πήγαμε πολύ καλά. Πολύ καλά και στις μικρές λεπτομέρειες''.

Για το τι άλλαξε στη ροή του αγώνα και ήρθαν 2 γκολ: ''Ναι είχαμε προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα 15 λεπτά. Μετά παίξαμε απλά. Όταν το κάνουμε αυτό βελτιωνόμαστε. Σκοράραμε 2 γκολ και είχαμε και μία ευκαιρία (για ένα ακόμα). Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θέλεις και τύχη

Παρά τη σημαντική μας νίκη παραμένει ο Παναθηναϊκός το φαβορί. Εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά την άλλη εβδομάδα θα δούμε τον επαναληπτικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και παραμένει το φαβορί''.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags