Facebook Pixel Αθανασίου: ''Μαγική εικόνα το 1-2 του Ατρόμητου'' - Τι είπε για Μπακασέτα, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ντραγκόφσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 23:43:00

Αθανασίου: ''Μαγική εικόνα το 1-2 του Ατρόμητου'' - Τι είπε για Μπακασέτα, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ντραγκόφσκι!

Sportdog Team
Αθανασίου: ''Μαγική εικόνα το 1-2 του Ατρόμητου'' - Τι είπε για Μπακασέτα, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ντραγκόφσκι!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να πιστέψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του από τον Ατρόμητο και ο Νίκος Αθανασίου μιλώντας στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 σχολίασε το ματς και έκανε λόγο για μαγική εικόνα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 1-2 είναι μαγική εικόνα, αλλά δεν παύει να είναι πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε 6-7 κλασικές ευκαιρίες και έκανε κάποια αμυντικά λάθη που τα πλήρωσε. Τώρα είναι αναγκασμένος να πάει σε τρεις τελικούς, αφού έχει τον ΠΑΟΚ, μετά τη ρεβάνς στο Περιστέρι και τέλος τον Ολυμπιακό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κούραση των παικτών».

Για το ντεμπούτο των νέων μεταγραφών, είπε: «Ο Ντραγκόφσκι δεν φέρει ευθύνη στα γκολ και ίσα-ίσα έκανε 1-2 πολύ καλές αποκρούσεις. Ο Ούγκο έδειξε ότι είναι ανέτοιμος, ενώ ο Μπακασέτας έδειξε ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Ο Ακαϊντίν έκανε ένα νορμάλ παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ήταν ρίσκο πάντως να παίξουν μαζί δύο νέοι στόπερ και ένας νέος τερματοφύλακας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα έχει... δράμα στην Τούμπα - "Φτιαγμένος" για ΠΑΟΚ ο Μπακασέτας - Πανωλεθρία Μπερνάρ, ρίσκα Ούγκο!

Το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags