Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Αρχηγική παρέμβαση Ιωαννίδη - "Δεν δικαιολογούμαι! Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 23:51:00

Αρχηγική παρέμβαση Ιωαννίδη - "Δεν δικαιολογούμαι! Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε"

Sportdog Team
Αρχηγική παρέμβαση Ιωαννίδη - "Δεν δικαιολογούμαι! Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς και θα περάσουμε"

Δεν κρύφτηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Έλληνας επιθετικός, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να στέκεται τόσο στο χαμένο πέναλτι, όσο και στη ρεβάνς.

Φώτης Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο ο Έλληνας επιθετικός, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για το χαμένο πέναλτι, ενώ παράλληλα είπε ότι στη ρεβάνς οι Πράσινοι θα πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση.

«Η εικόνα μας δεν παίζει ρόλο, χάσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις, χάσαμε και το πέναλτι. Θα κερδίσουμε τον επαναληπτικό και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, θα δουλέψουμε με τον προπονητή και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε και να προκριθούμε.

Ίσως να μην ήμουν και 100% έτοιμος, αλλά δεν δικαιολογούμαι. Ήθελα να βοηθήσω, το έκανα θεωρώ, αλλά δυστυχώς δεν έβαλα το πέναλτι. Τα έχει αυτά η ζωή, θα ευστοχήσεις σε κάποια, θα χάσεις κάποια άλλα
», είπε ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Πασχαλάκη, Μασούρα - Ο "όρος" του Φορτούνη για να μείνει - Bρήκε αντι-Καμαρά


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags