Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσιντώτας: ''Έτσι έπιασα το πέναλτι του Ιωαννίδη'' - Ατακάρα για τον... ύμνο μετά την απόκρουση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 23:53:00

Τσιντώτας: ''Έτσι έπιασα το πέναλτι του Ιωαννίδη'' - Ατακάρα για τον... ύμνο μετά την απόκρουση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τσιντώτας: ''Έτσι έπιασα το πέναλτι του Ιωαννίδη'' - Ατακάρα για τον... ύμνο μετά την απόκρουση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου μίλησε για τη φάση με το πέναλτι του Ιωαννίδη και δήλωσε χαρούμενος.

Ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο, νικώντας τον Παναθηναϊκό και καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Παναγιώτης Τσιντώτας ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη . Ο Έλληνας κίπερ ήταν χαρούμενος και εξήγησε το πώς έπιασε το πέναλτι, ενώ σχολίασε και το άκουσμα του ύμνου από τα ηχεία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου, ήμουν σίγουρος ότι δεν πέρασε. Είναι μια φάση, παλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί σε 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη για σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το πώς το έπιασε: «Έκανα μια κίνηση να φύγω προς την άλλη μεριά, κράτησα το σώμα μου όρθιο και έστειλα την μπάλα στο δοκάρι. Μετά έτρεξα για να σώσω τη φάση, ο Ιωαννίδης είχε το πλεονέκτημα. Είμαι χαρούμενος που αποσόβησα και τη φάση μετά και φυσικά για τη νίκη».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις: «Από ό,τι φάνηκε σήμερα ναι. Είχαμε ένα ροτέισον, έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν. Σίγουρα είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα. Γι' αυτό από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Αστέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε κάτι καλό στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα έχει... δράμα στην Τούμπα - "Φτιαγμένος" για ΠΑΟΚ ο Μπακασέτας - Πανωλεθρία Μπερνάρ, ρίσκα Ούγκο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags