Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε: Εκτός για Τούμπα ο Ιωαννίδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 13:26:00

Έσκασε: Ούτε στην Τούμπα ο Ιωαννίδης - Άφησε άλλους τέσσερις εκτός αποστολής ο Τερίμ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε: Ούτε στην Τούμπα ο Ιωαννίδης - Άφησε άλλους τέσσερις εκτός αποστολής ο Τερίμ! (ΦΩΤΟ)

Με αρκετές απουσίες και κυριότερη αυτή του Φώτη Ιωαννίδη θα πάει στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός.

Για ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα ένα από τα πιο σημαντικά μέχρι στιγμής της σεζόν θα απουσιάσει ο Φώτης Ιωαννίδης, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να τεθεί στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έμεινε ξανά εκτός αποστολής, από την οποία λείπουν επίσης οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς και Λημνιός, επομένως όλα δείχνουν ότι ο Τερίμ θα πάει με ενδεκάδα πιο κοντά σε αυτή, που είχε χρησιμοποιήσει με τον Ολυμπιακό. Εκτός παραμένει και ο Τζούρισιτς με θλάση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούρκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ χάλασε τα γενέθλια σε κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟ - Στην έξοδο δύο ονόματα - "Αποκάλυψη" στη συν. Τύπου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags