Facebook Pixel Τιμωρία Λουτσέσκου και... έγκλημα - Κόκκινη στον κόσμο του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 22:56:00

Τιμωρία Λουτσέσκου και... έγκλημα με το ροτέισον - Υπόκλιση σε Κοτάρσκι, κόκκινη στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τιμωρία Λουτσέσκου και... έγκλημα με το ροτέισον - Υπόκλιση σε Κοτάρσκι, κόκκινη στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει περισσότερα και αντίθετα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν πήρε πολλές βοήθειες από τον πάγκο. 

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα είπε πως είναι κρίμα για την ομάδα του το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι συζητήσιμο, αλλά αυτό που δεν αμφισβητείται είναι πως το κρίμα πέφτει και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος διανύει μια υπέροχη σεζόν, είναι μέσα σε όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη και 2 μήνες μετά το άνοιγμα των γηπέδων, το μήνυμα των φίλων του Δικέφαλου δεν ήταν ανάλογο της επικής πορείας των ''ασπρόμαυρων''.

Δεν του βγήκε το πλάνο που θύμισε τον πρώτο αγώνα Ραζβάν - Τερίμ!

Πάμε και στα του σπουδαίου και επεισοδιακού αγώνα, τώρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διάλεξε το δρόμο του ροτέισον σε αυτό το παιχνίδι και αυτό οφείλεται στο βεβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας του, με ένα αλλά βέβαια. Αν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (18/02) τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει... πυροβολήσει τα πόδια, έχοντας βάλει σε μεγάλους μπελάδες τους Θεσσαλονικείς. Το πλάνο του ΠΑΟΚ ήταν ''ξεπατικωτούρα'' του πρόσφατου ντέρμπι πρωταθλήματος, όπου ο πρωτοπόρος είχε επικρατήσει. Δηλαδή, ασφάλεια στα μετόπισθεν και εστίαση στις άμεσες μεταβάσεις.

Το δίδυμο Ντεσπόντοφ - Ζίβκοβιτς έμοιαζε το ιδανικό για να προκαλέσει... εφιάλτες στην άμυνα του Παναθηναϊκού και εν μέρει αυτό συνέβη. Ο Βούλγαρος είχε κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, ενώ ο Σέρβος ταλαιπώρησε αφάνταστα τον συμπατριώτη του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Αυτό που έλειψε, ήταν η ουσία: γκολ ο ΠΑΟΚ δε βρήκε ούτε με το δίδυμο των εξτρέμ του, ούτε με τον Μπράντον Τόμας. Αν θες να προκριθείς στο Κύπελλο, οφείλεις την ευκαιρία να τη στέλνεις στο πλεχτό και όχι να τις ξοδεύεις.

Απαράδεκτοι Τάισον - Μπακασέτας, φοβερός Κοτάρσκι και παραλίγο... ήρωας Μεϊτέ!

Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν τρία διαστήματα για τον ΠΑΟΚ: το πρώτο από το 46' μέχρι το γκολ του Άντραζ Σπόραρ. Εκεί ο Δικέφαλος σαν να πήρε ρόλο θεατή στον αγώνα, απλώς κοιτώντας τις έξοχες συνεργασίες των φιλοξενούμενων. Το 0-1 ήταν θέμα χρόνου και συνέβη παρά τον φοβερό και τρομερό Κοτάρσκι, ο οποίος δείχνει την κλάση του σταθερά κι αμείωτα. Το δεύτερο κομμάτι των τελευταίων 45 λεπτών είναι από το 0-1 έως και την αποβολή των Τάισον - Μπακασέτα. Εκεί ο Λουτσέσκου πήγε να την φέρει στον Τερίμ, όπως το έπραξε με τον Αλμέιδα, ''επιστρατεύοντας'' την ποιότητα από τον πάγκο του όμως δεν του βγήκε.

Και πάμε στο φινάλε, εκεί όπου οι Τάισον και Μπακασέτας αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες. Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι δύο τέτοια ποδοσφαιρικά ''στολίδια'' που κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο! Η κόκκινη ήταν το καμπανάκι που χτύπησε στον ΠΑΟΚ, η ''ψυχρή'' Τούμπα απέκτησε ρυθμό και η πίεση έγινε ασφυκτική. Παρά το δοκάρι του... κυματοθραύστη και άκρως ουσιαστικού Μεϊτέ, η ισοφάριση δεν ήρθε και η πρόκριση στη Λεωφόρο μοιάζει πλέον δύσκολη. Αλλά, αν ένας είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα αυτός δεν είναι άλλος από τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ "μεταμόρφωσε" ΠΑΟ και Σπόραρ - Ούτε την μπάλα δεν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ - Αδικαιολόγητος Μπακασέτας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags