Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Προβληματισμός" στον ΠΑΟΚ για... Μεντιλίμπαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 13:22:00

Ο Κωνσταντέλιας κρίνει την 11αδα του Ολυμπιακού - "Προβληματισμός" στον ΠΑΟΚ για... Μεντιλίμπαρ

Sportdog Team
Ο Κωνσταντέλιας κρίνει την 11αδα του Ολυμπιακού - "Προβληματισμός" στον ΠΑΟΚ για... Μεντιλίμπαρ

Οι πρώτες σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Κυριακής, η κατάσταση του νεαρού άσου και πώς θα παρουσιαστούν οι Πειραιώτες

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Λείπει ο Τάισον, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι απλό για τον Τάισον και τον Μπακασέτα. Δεν υπάρχει κάποια βιαιοπραγία. Είναι θέμα νοοτροπίας και για να μην δεχθούν ποινή από τρεις αγωνιστικές, θα το παλέψουν οι νομικοί. Είναι σημαντική η απουσία του Τάισον και για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αλλά και για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Μπήκε χθες ο Κωνσταντέλιας μετά από πέντε μέρες απουσίας, δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Πρέπει να δουν τις δυνάμεις του και θα το εξετάσουν στις επόμενες προπονήσεις. Από σήμερα αναμένεται στην προπόνηση ο Εκόνγκ, και θα δούμε αν θα μπει την Κυριακή ή θα πάει για Τετάρτη. Για το ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι θα παρατάξει, υπάρχει ένα ζήτημα με τον νέο προπονητή, που θα είναι το ενδιάμεσο για εκείνον ματς πριν από τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από τον ΠΑΟΚ ξέρουμε το βασικό σχήμα. Μακάρι να είναι καλά ο Κωνσαντέλιας, διαφορετικά θα πρέπει να πάει με Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ, που βέβαια υπάρχει μουρμούρα για το ποιος θα παίξει αριστερά ή δεξιά, αφού χάνουν σημαντικό μέρος της δύναμής τους, όταν παίζουν στην αντίθετη πλευρά».

Ακούστε το απόσπασμα που ακολουθεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags