Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, απόψε (21/02, 19:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με σκορ 1-0 στην Τούμπα, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της 18ης Μαΐου.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε γιατί απόψε «διακυβεύονται πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες» και τόνισε για τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ: «Όπως είναι η προπονητική του ιδιοσυγκρασία, δεν τον έχω να παίξει, για να περιμένει τον αντίπαλο. Χωρίς να πάρει, φυσικά, τα τρομερά και φοβερά ρίσκα».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την 11άδα: «Αράο και Γεντβάι δεν θα κουνηθούν από το κέντρο της άμυνας. Ο Μλαντένοβιτς θα είναι αριστερά. Δεξιά μένει να δούμε τι θα γίνει. Αν παίξει ο Κώτσιρας εκεί, γίνονται πιο απλά τα πράγματα. Ζέκα, Βιλένα Μπερνάρ στα χαφ, Παλάσιος, Μαντσίνι στα ''φτερά'' και όλα ανοιχτά στην κορυφή. Δίνω 60% πιθανότητες στον Σπόραρ να ξεκινήσει, 30% στον Γερεμέγεφ και 10% στον Ιωαννίδη, ο οποίος θέλει πάρα πολύ να παίξει. Τώρα, αν πάει στο ''6'' ο Κώτσιρας, θα παίξει ο Βαγιαννίδης δεξιά και θα μείνει ο Ζέκα εκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανής κίνηση Παναθηναϊκού - Ανέβασε άρθρο για την απουσία Καρλίτος στο ματς με ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)