Η ήττα από τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο το βαρύ σκορ, είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων να φέρει επιπλέον πίεση στα αποδυτήρια ενόψει του σημερινού αγώνα στη Λεωφόρο όπου ο ΠΑΟΚ παίζει έναν σημαντικό στόχο. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε προβληματισμός αλλά σε καμιά περίπτωση πανικός.

Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς και από τις συζητήσεις των παικτών είτε μεταξύ τους είτε με το προπονητικό επιτελείο: «Εμείς θα γυρίσουμε τον διακόπτη. Μπορούμε και θα το κάνουμε» είναι το μήνυμα που στέλνουν μέσα από τα αποδυτήρια άπαντες αλλά παράλληλα αναγνωρίζουν πως «πρέπει να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτές οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στα τελευταία ματς και στη Λεωφόρο απαγορεύονται τα λάθη».

Ο Λουτσέσκου μέσα από αυτές τις δυο προπονήσεις που μεσολάβησαν μέχρι τον σημερινό αγώνα δεν περιορίστηκε μόνο στην ψυχολογική ανάταση των παικτών αλλά και στην τακτική προσέγγιση.

Και είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ θα πάει να κάνει το παιχνίδι του χωρίς πανικό, χωρίς βιασύνη και κυρίως με καθαρό μυαλό αφού είναι δεδομένο πως στην Λεωφόρο οι γηπεδούχοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα «στοχεύσουν» στο να προκαλέσουν εκνευρισμό που δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ από τη στιγμή μάλιστα που πάει εκεί μόνο για τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: "Έπεσαν" οι ποινές Μπακασέτα και Τάισον, παίζουν στην αποψινή ρεβάνς!

Πηγή: metrosport.gr