Γιώργος Χατζάρας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός που μίλησε για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ίδιο να θυμάται τις στιγμές που είχε ζήσει παλαιότερα, υπογραμμίζοντας, «Ήταν από τις όμορφες στιγμές που μπορεί να ζήσει κάποιος, μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά».

Για τον τελικό: «Για τον Άρη είναι επιτυχία ότι πάει αυτή η φουρνιά στον τελικό, τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν χαρίζεται , πήγε με πολύ άγχος κάτι το οποίο είναι το πρόβλημα, υπήρχε πίεση αλλά μπόρεσε να ανταπεξέλθει και πέρασε στον τελικό. Κανείς δεν θα θυμάται το πως αλλά το ότι πήγες στον τελικό και έχουν χρόνο για να προετοιμαστούν κατάλληλα μέχρι τον τελικό».

Ενώ πρόσθεσε για τον Άκη Μάντζιο: «Αξίζουν τα εύσημα στον Άκη, πρώτος ο προπονητής και όλο το τιμ. Αυτός είναι ο πρώτος υπόλογος, έτσι δέχεται και τα πρώτα συγχαρητήρια».

Ενώ για την έδρα του τελικού: «Πιστεύω ότι ο τελικός δεν πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, το AEL FC Arena είναι ένα σύγχρονο γήπεδο ενώ η Τούμπα είναι κοντά στον Άρη και θα μπορούσε να γίνει εκεί, αλλά νομίζω ότι δεν θα το έδινε ο ΠΑΟΚ και δεν θα θέλει ο Παναθηναϊκός»., είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: "Δεν έγινε τίποτα με Ολυμπιακό - Πανηγύριζαν επίτηδες μπροστά στη Θύρα 4..."