Facebook Pixel Αυτή θα είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου - Στον "αέρα" η παρουσία κόσμου
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 11:13:00

Μόλις έσκασε: Αυτή θα είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου - Στον "αέρα" η παρουσία κόσμου

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Αυτή θα είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου - Στον "αέρα" η παρουσία κόσμου

Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης (13/3) η αρμόδια επιτροπή και αποφάσισε για την έδρα του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Όλα δείχνουν Πανθεσσαλικό! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να τηρήσει την προκήρυξη για τον τελικό του Κυπέλλου και να διεξάγει το ματς στο γήπεδο του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Ακόμα πάντως παραμένει ανοιχτό το θέμα με την παρουσία του κόσμου, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει ότι όλες οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Euro 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής από Ελλάδα για ΠΑΟΚ, τον... έψαξαν και τον Γενάρη - 6μηνο ban για πειθαρχικό παράπτωμα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags