Οι μέρες πλησιάζουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός επιμένει να διεξαχθεί το ματς της 25ης Μαΐου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Από πλευράς «πράσινων» αναφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/5) ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να αντιληφθούν έστω και τώρα ότι το Ολυμπιακό Στάδιο είναι ο κατάλληλος χώρος διεξαγωγής του αγώνα, σημειώνοντας ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ.

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ», ανέφεραν από το «τριφύλλι».