Βαγγέλης Γραμμένος: Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τη μη παρουσία κόσμου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο , μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ ο οποίος σημείωσε πως την ευθύνη την επιμερίζονται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές , ενώ έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και ο ίδιος σε έναν τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. 

Για τον τελικό και τη μη παρουσία κόσμου: «Το ζήτημα του τελικού τείνει να γίνει συνήθεια. Το ένα θέμα είναι η υποδομή των ελληνικών γηπέδων και το δεύτερο η αστυνομία που έρχεται πάντα με μία αρνητική διάθεση. Στο κομμάτι αυτό του φετινού τελικού, υπάρχει και η νέα διάταξη νόμου που υπάρχει, ενώ ευθύνες υπάρχουν και για το στάδιο , τόσο από την πλευρά του Πανθεσσαλικού όσο και από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Για τη χθεσινή σύσκεψη: «Η σύσκεψη που έγινε είναι άνευ αντικειμένου, σε τι αποσκοπούσε; Όταν ήμουν εγώ Πρόεδρος, δεν είχε γίνει με κόσμο ο τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, επειδή μετά από έναν μήνα θα υπήρχαν εκλογές στη χώρα και δεν ήθελαν δυσάρεστα γεγονότα. Το αδιέξοδο αυτό που υπάρχει αποκλείει τον κόσμο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, είναι τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν , ειδικά για τους φίλους του Άρη που έχουν χρόνια να βρεθούν σε έναν τελικό».

Για το αν παραστεί στον τελικό: «Εγώ δεν θα παραστώ στον τελικό, ο καημός μου είναι να βλέπω τα ερασιτεχνικά. Δεν θα ζητήσω ποτέ πρόσκληση για να πάω σε ένα τελικό Κυπέλλου. Το Καυτατζόγλειο το έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, θα έπρεπε να είναι έτοιμο και λειτουργικό με όλα τα προ απαιτούμενα , το οποίο αν ήταν εντάξει θα μπορούμε να προβλέπεται και στην προκήρυξη με μία σωστή διαχείριση. Η ευθύνη για τέτοιους τελικούς χωρίς κόσμο, είναι ευθύνες επιμεριζόμενες», είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο ΟΑΚΑ: Καθίσματα, jumbotron, σουίτες, μαγαζιά και μουσείο (ΦΩΤ0)