Τα τέσσερα κομμάτια που πρέπει να εστιάσει και παράλληλα να δουλέψει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει το Κύπελλο απέναντι στον Άρη, το προσεχές Σάββατο στον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει λίγο παραπάνω κάποια πράγματα για να κερδίσει στον τελικό. Πρώτο και κύριο ότι, όταν ο Άρης κλείνεται πίσω, είναι ένα θέμα. Θα πρέπει να δείξει έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτή την συνθήκη ο Παναθηναϊκός. Θα μου κάνει πολύ εντύπωση να πάει να το παίξει το ματς ο Μάντζιος. Το δεύτερο έχει να κάνει με το πως ο Παναθηναϊκός θα βγάλει εκτός το μεγαλύτερο όπλο του αντιπάλου, τον Μορόν. Όχι μόνο στην εκτέλεση, που χρειάζεται ελάχιστο χώρο για να σκοράρει, αλλά και σε άλλα πράγματα που κάνεις το γήπεδο. Δεν πρέπει να του δώσει ούτε χώρο, ούτε και χρόνο, όσο περισσότερο τον περιορίσει, τόσο θα αυξήσει τις πιθανότητές του να απειληθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η αμυντική του λειτουργία, συνολικά. Το τρίτο θα είναι να είναι αποτελεσματικός, είδαμε πόσο του κόστισε αυτό και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το τέταρτο είναι το ψυχολογικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει εδώ και έναν μήνα και θα πρέπει όλοι να γίνουν χρυσόψαρα, να μην θυμούνται τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν και να παίξουν τον τελικό σαν να μην υπάρχει αύριο», σχολίασε σχετικά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ ευχάριστο μαντάτο για τον Κόντη την επιστροφή του Ιωαννίδη και επισήμανε ότι το «τριφύλλι» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr