Περήφανος ως Έλληνας προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε έναν τελικό δήλωσε ο Χρήστος Κόντης, τονίζοντας ότι θέλει να γίνουν 20 τα Κύπελλα στην τροπαιοθήκη του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πρασίνων στην κοινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό:

Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό: «Δεν υπάρχει φαβορί. Όποιος το θέλει πιο πολύ, το παίρνει. Εμείς το θέλουμε πολύ. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε στρατηγική και πλάνο και όποιος το θέλει πιο πολύ θα νικήσει».

Για το πως αισθάνεται που είναι Έλληνας προπονητής στον τελικό: «Νιώθουμε όμορφα σε έναν ελληνικό τελικό, με δύο Έλληνες προπονητές. Νιώθω όμορφα και περήφανα. Μακάρι στο μέλλον να έρθουν περισσότεροι Έλληνες προπονητές και να διεκδικούν τρόπαια. Ελπίζω ότι αύριο θα είναι μία όμορφη μέρα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν νιώθει έτοιμος να πανηγυρίσει έναν τίτλο ως πρώτος προπονητής: «Έχω τέσσερις τίτλους ως προπονητής. Έχω τέσσερις. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πίστη. Έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έχουμε έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια, έχει 19 στη διοργάνωση και αύριο θέλουμε να τα κάνουμε 20».

Για το πόσο εύκολο είναι ένας υπηρεσιακός να αλλάξει πράγματα σε μία εβδομάδα: «Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχει πολύ καλούς παίκτες. Όταν έχω παίκτες με την αξία του Φώτη και των άλλων παιδιών, με ταλέντο, με ευφυία, είναι εύκολο να παρέμβω. Γνωρίζω άριστα τους παίκτες, την ομάδα και τον σύλλογο. Προσωπικά μου είναι πολύ εύκολο, γιατί οι ποδοσφαιριστές τα αντιλαμβάνονται αμέσως και τα κάνουν πράξη στο γήπεδο».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr