Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε τους παίκτες των «πράσινων» στην κοινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/5, 20:30) τελικού με τον Άρη και τόνισε πως όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

 Αναλυτικά ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

 -Για το πως κύλησε η προετοιμασία και που θα κριθεί ο τελικός:
«Δουλεύουμε εντατικά για το παιχνίδι. Είναι πια ο μόνος στόχος μας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλέψει με τον προπονητή πάρα πολύ σε κάθε κομμάτι και έχουμε έναν στόχο: να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον διαχειριστούμε».

 -Για την πίεση που υπάρχει επειδή ο τελικός σημαίνει και έξοδο στην Ευρώπη:
«Είμαστε επαγγελματίες. Μάθαμε να ζούμε με την πίεση, κρινόμαστε για αυτό. Όλοι είμαστε έτοιμοι για τον τελικό, όλοι θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το τρόπαιο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στην Ευρώπη».

 -Για την απουσία του κόσμου στην εξέδρα:
«Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και να τον έχουμε πλάι μας. Κάθε Έλληνας φίλαθλους να βάλει στο μυαλό του πως το άθλημα είναι γιορτή και πρέπει να διασκεδάζουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια, θα φέρουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων στο γήπεδο»

 -Για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Κόντη αντί του Τερίμ:
«Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα καλό. Έχουμε καλή σχέση. Ο κόουτς μας γνώριζε, μας έβλεπε όσο έλειπε, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Το δείξαμε και στο ντέρμπι με το πως αγωνιστήκαμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά για τον τελικό».

 -Για το αν νιώθει βάρος, επειδή χωρίς την παρουσία του ο Παναθηναϊκός είχε αρνητικά αποτελέσματα:
«Δεν με βαραίνει. Είναι κίνητρο όλο αυτό. Άλλωστε εγώ το δημιούργησα. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Θα κάνω ότι μπορώ για να γίνω επιδραστικός και πάλι».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr