Με το Κύπελλο Ελλάδας έκλεισε ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, αλλά ο Γιάννης Παπαδημητρίου παραδέχθηκε ότι ο βασικός στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», στις δηλώσεις του, είπε ότι έγιναν λάθη, ενώ υποσχέθηκε πολλή δουλειά, προκειμένου να φτάσει το «τριφύλλι» στο σημείο να πανηγυρίσει κι ένα πρωτάθλημα.

«Σήμερα είναι μία καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό, ένα Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της ομάδας. Ευχαριστώ τους προπονητές που μας έφτασαν εδώ, που ήταν εδώ στις προκρίσεις, μερικές από αυτές ήταν πολύ δύσκολες. Ευχαριστώ απόψε τον Κόντη, τους ποδοσφαιριστές. Όλους τους εργαζόμενους στον Παναθηναϊκό για αυτή την ημέρα που φτάσαμε στην κατάκτηση.

Πάντα όλοι οι τίτλοι κρίνονται τον Μάιο. Βασικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και δεν επετεύχθη. Ωστόσο, επετεύχθη ο δεύτερος στόχος μας, το Κύπελλο. Αυτό θα μας δώσει δύναμη να αρχίσουμε τη δουλειά από τη Δευτέρα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ένα πρότζεκτ εδώ και τρία χρόνια, ξέρουμε πως έγινε λάθος και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Έχω να υποσχεθώ πολλή δουλειά και ο Παναθηναϊκος θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα», είπε ο Γ. Παπαδημητρίου.

Όσο για το θέμα του προπονητή αρκέστηκε να πει ότι «είπα και πριν, όχι από αύριο, δουλειά από τη Δευτέρα».

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr