Την επόμενη μέρα για τον Άρη μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε ότι αυτή η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Κάτι που σχετίζεται καταρχάς με την χθεσινοβραδινή επίθεση που σημειώθηκε μετά τον τελικό στο «Κλ. Βικελίδης», κάνοντας λόγο για ανυπολόγιστες ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και για καταστροφές στη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη

«Η επόμενη μέρα είναι στο χέρι του Θόδωρου Καρυπίδη. Αφού ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, περιμένουν να δούμε ποιες αποφάσεις θα πάρει. Είναι πολλά τα ζητήματα και με το θέμα του προπονητή και με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που εκπνέουν», συμπλήρωσε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Σ' ό, τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι εξήγησε πως στις τάξεις των Θεσσαλονικιός ο εκνευρισμός για τις αποφάσεις της Φραπάρ, την οποία στον Άρη θεωρούν ανεπαρκέστατος, είναι διάχυτος, σημειώνοντας και τις δύο αποφάσεις που θεωρούν λανθασμένες.

«Το άλλο κομμάτι αφορά κυρίως το πρώτο ημίχρονο. Μια κακή εμφάνιση για ένα παιχνίδι που προετοίμαζε τόσους μήνες. Ήταν περισσότερο φοβισμένος. Δεν πήρε ρίσκα, περίμενα περισσότερη διάθεση. Είδαμε παίκτες κάτω του μετρίου, κάτω του αναμενομένου. Και από ένα σημείο και μετά και η διαχείριση από τον πάγκο δεν ήταν η ενδεδειγμένη», σημείωσε εν συνεχεία ενώ προσέθεσε «έρχεται αυτό το τόσο Άρης γκολ στις καθυστερήσεις».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr